Treballs

NEW PROVENZA

NEW PROVENZA

Hem renovat la gespa artificial anterior, i hem canviat la natural per altre artificial. En resum, hem actualitzat tot el jardí de la nostra clienta. Noves gespes del 2022 preparades pels nous temps. Tecnologies pel teu jardí.Aquesta vegada ha sigut a Vilamalla, però pot ser a la teva població.Gespa artificial Europea d’altíssima qualitat perquè no tinguis els problemes de les altres, que són fabricades a altres llocs on no els importen les teves prioritats.Demana certificació d’origen i fabricant.

 

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #deporte #diadeporte💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅