Treballs

PROVENZA A FONTETA

PROVENZA A FONTETA

Color natural amb suavitat extra. Així és el nou model de PROVENZA que hem preparat per a aquesta temporada. Innovar és la nostra filosofia i per això us mostrem una de les primeres instal·lacions.38 mm amb tonalitats de la natura , perquè es mimetitzi en el paisatge que l’envolta.Fabricació EUROPEA ( Alacant ), i es nota amb la diferència que trobareu en el mercat. Amb Multiverd compres garantia documentada.Vine a veure-laal nostre MEGASOWROOM Dde Vall-llobrega i veuràs que instal·laràs a casa teva.

 

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #deporte #diadeporte💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅