Treballs

VENT ?  NO PROBLEM amb Multiverd

VENT ?  NO PROBLEM amb Multiverd

Veles professionals i ancoratges resistentsTeixits d’altísima qualitat per protegir-te del Sol. Hem de cuidar-nos dels intensos raigs UVA. La pell es l’organ més gran que te el ser humà i a la vegada el que més està exposat a les inclemencies exteriors.

 

Basstian, el dissenyador d’ombres, estudiarà i t’aconsellarà de les millors col·locacions i sistemes d’anclatge dels diferents tipus de teixits.Colors, estils i formes, seran les que et presentarem amb un catàleg ple d’idees.Ara Multiverd implementa el sistema de Shade Disegn pels seus dissenys d’exteriors.Dermatologia Exterior..www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #deporte #diadeporte💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅