Treballs

SYNTHETISCHE VERTICALE TUIN REGENEREERT

SYNTHETISCHE VERTICALE TUIN REGENEREERT

ZET ELKE M2 VAN UW SYNTHETISCHE VERTICALE TUIN AAN HET REGENEREREN VAN CO2 MET KUNSTPLANTEN!!!!!!!  ️🌱♻️🌱
Samen creëren we een veiligere omgeving voor u en uw naasten en voor het geval u ondernemer bent, voor uw medewerkers en klanten.
PHOTOCATALYST (TIO2) + LICHT = DECONTAMINATIE CDSPURIFY (PARTNER VAN PURETI) en MULTIVERD (ONTWERPERS VAN BUITENRUIMTEN), hebben hun krachten gebundeld om de eerste verticale tuinen ter wereld te creëren die zich als een boom kunnen gedragen.
Vraag ons naar onze verticale tuin met synthetische planten behandeld met PURETI technologie. We kunnen de behandeling ook toepassen op een reeds aangelegde verticale tuin met kunst planten
#cespedartificial #planeta #disseny #eco  #descontaminar #sostenible #jardin #outdoor #artificialgrass #publicidad #exteriors #marketing #aire #reciclar #tierra #jardínvertical #foto #hotel #ajuntament #pureti #planeta #love #instagood #photooftheday #fashion #desinfection #air #cute #tbt #fyp