Treballs

AQUÍ, MULTIVERD

AQUÍ, MULTIVERD

On vulguís, on ens demanis, sempre estarà MULTIVERD. Hem fet l’últim a en PERE,que volia el seu racó perfecte. Ha possat el nostre model DELUXE 40, que és impossible igualar-lo per les altres marques del mercat.RECUPERACIÓ superimmediata. Has de veure-la amb els teus propis ulls. Cap gespa del món s’assembla, No sabem si som els líders dels líders dels líders, però sabem que ningú més a GIRONA té la nostra qualitat de Gespa Artificial.Has de VEURE-LA PER DONAR-TE CONTA DE LA DIFERÈNCIA QUE HI HA ENTRE LES Altres.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱SHOW ROOM a Vall-llobregaCarrer Industria 29🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial  #girona #costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #deporte #diadeporte💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅💚💚💚💚👌