Treballs

CAMPIONS INFANTILS LLIGA 2021-2022

CAMPIONS INFANTILS LLIGA 2021-2022 ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Orgull d’haver ajudat al club en aquesta temporada. Els nois han fet una lliga esplèndida, i han aconseguit ser els primers de grup abans d’acabar la temporada.ENHORABONA PER LA PUJADA DE CATEGORIA, SOU ELS MILLORS🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖🎖Una menció  especial per l’entrenador Jhonny López,  l’artífex  de la unió d’aquest grup.RCD ESPAÑOLA.E. Blanc i Blava XEF LloretPresident :Quique GonzaloEntrenador: Jhonny LópezMultiverd és l’espònsor d’aquest meravellós club, que inculca als més petits la cultura de l’esport.Valors i esforç per aconseguir un bon resultat, que sigui guanyar o perdre, però que sempre, sempre, estigui acompanyat del respecte i admiració pels jugadors que tenen al seu davant.

 

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️Cada dia podem saber més, l’únic que necessitem es estar acompanyat de bones persones, l’esport té moltes d’elles.Gràcies, QUIQUE.No recordem mai dels que hem ajudat, ens agrada recordar-nos de qui ens ajuda.⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificialwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#cespedartificial  #girona #costabrava #rcdespañol #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #design   #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol   #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola