Treballs

COMENÇA LA SEGONA FASE AL CÀMPING PLAYA BRAVA DE PALS

COMENÇA LA SEGONA FASE AL CÀMPING PLAYA BRAVA DE PALS

Tornen a confiar en nosaltres per fer la següent fase de les noves instal·lacions.GESPA ARTIFICIAL Model PROVENZA 38Gespa Artificial MultiVerd per Zona Mòbil Home .Nosaltres hem estat els encarregats de fer la part del jardí de cada una de les mòbil home que instal-laran. Càmping Playa Brava va escollir el model Provenza per les seves instal·lacions, ja que els colors verds seus i marrons s’adaptaven al paisatge de pins que caracteritza a la Costa Brava.Els costos de manteniment en aigua s´han reduït, el manteniment també i el color verd es gaudirà tot l’any, faci el temps que faci.Hem quadrat els temps, hem coordinat els industrials, i ara a començar!!!!!!!Si voleu gaudir d´una estància a prop de la Platja en un indret immillorable, ja ho sabeu CAMPING PLAYA BRAVA de Pals. ♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱SHOW ROOM a Vall-llobregaCarrer Indústria 29🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#gespartificial #cespedartificial #girona #costabrava #disseny #fustanatural #fustasintetica #distribuidor #jardin #tancaments #perimetral #piscines #tarima #publicidad #exteriors #marketing #padel #futbol #baixemporda #jacuzzi #jardínvertical #pergola #foto #hotel #ajuntament #deporte #diadeporte💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅💚💚💚💚👌