Treballs

MULTIVERD & AUGUERÓ PLANTES

MULTIVERD & AUGUERÓ PLANTES

Nou punt de venda al Centre de Jardineria AUGUERÓ . Els nostres amics ara compten amb la Gespa Artificial del futur de MultiVerd.Pots demanar la teva Gespa Artificial per instal·lar o subministrar, el seu equip de professionals t’explicaran les avantatges de la tecnologia que pots incorporar al teu exterior. MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificialwww.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱Per qualsevol consulta no dubtis en posar-te en contacte amb Augueró plantesHorari de primavera-estiu (del 15 de febrer a 31 de octubre): De dilluns a divendres de 8:00 a 19:00. Migdia obertDissabte de 8:30 a 13:30Horari de tardor-hivern (del 1 de novembre al 15 de febrer): De dilluns a divendres de 8:00 a 17:30. Migdia obertDissabtes de 8:30 a 13:30Augueró plantesDireccióC/dels Castanyers s/n 17111 Vulpellac (polígon industrial de Fonteta) , Girona – (Espanya)Telèfon(+34 ) 872 021 301Correu electrònicinfo@augueroplantes.com#gespartificial #cespedartificial  #girona #costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #deporte #diadeporte💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅💚💚💚💚👌