Treballs

SÍ, ÉS SINTÈTIC , PERO ?

SÍ, ÉS SINTÈTIC , PERO ?

ECO-SOSTENIBLE  MULTIVERD ♻️🌍💚🌱

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️La Gespa artificial, el jardí vertical i la fusta sintètica, són elements que us fan estalviar aigua, productes químics en la neteja i manteniment , però sobretot, temps.🌱♻️🌱♻️🌱♻️🌱♻️🌱♻️🌱♻️🌱♻️🌱♻️🌱Com utilitzem i reincorporem aquests elements sintètics, és el que ens fa ECO-SOSTENIBLES.La manera de tavellar-los, d’incorporar-los, de reciclar-los; poden fer que el vostre estalvi de TEMPS, AIGUA i QUÍMICS, repercuteixin el mínim possible en el planeta.🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍Són nous temps, el present i futur dels dissenys exteriors, han de respectar el màxim possible, el planeta TERRA.🌍♻️🌱🌍♻️🌱🌍♻️🌱🌍♻️🌱🌍♻️🌱🌍♻️A Multiverd ens prenem molt seriosament el futur del nostre PLANETA, i per això volem fer-vos saber, que totes les nostres accions van dirigides contribuir a un món sostenible.💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱SHOW ROOM a Vall-llobregaCarrer Industria 29🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#cespedartificial  #girona #costabrava #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #design   #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol   #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #sport #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅💚💚💚💚