Treballs

WIJ MAKEN ELKE M2 VAN UW KUNSTSTOF VERTICALE TUIN HETZELFDE REGENERATIE-EFFECT ALS EEN

WIJ MAKEN ELKE M2 VAN UW KUNSTSTOF VERTICALE TUIN HETZELFDE REGENERATIE-EFFECT ALS EEN 🌱BOOM 🌱.

  GEEF LEVEN AAN DE SYNTHETISCHE!!!!!!!  ️🌱♻️🌱
  U een veiligere omgeving voor u en de uwen, of voor het geval u een bedrijf bent, uw medewerkers en klanten.
  FOTOKATALYSATOR (TIO2) + LICHT = ONTSMETTING
  CDSPURIFY (PARTNER VAN PURETI) in MULTIVERD (EXTERIOR DESIGNERS), komen samen om de eerste verticale tuinen ter wereld te creëren die zich als een boom kunnen gedragen.
  Nu kunt u bij ons terecht voor uw kunststof verticale tuin met PURETI technology.  We kunnen de behandeling ook uitvoeren op degene die u al heeft opgesteld.
  🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍
  Vraag informatie aan bij:
  🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎
  PURETI is NASA-technologiepartner.  Het is sinds 2013 aanwezig in Spanje en heeft het Zürich Augusta 200-gebouw in Barcelona al omgebouwd tot het enige fotokatalytische gebouw in Spanje dat het “werk” doet dat gelijk staat aan 2.400 geplante bomen.  geweldig!
  Bovendien is het ook een krachtig anti-allergiemiddel, dus het kan de kwaliteit van leven van veel verbeterende mensen verbeteren.  Ben je verrast?  Het is geweldige magie, het is fotokatalyse.
  🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎
  Fotokatalyse is een fotochemische reactie die zonne-energie omzet in chemische energie op het oppervlak van een katalysator, bestaande uit een halfgeleidermateriaal dat de reactiesnelheid versnelt, in het geval van titaniumdioxide (TiO2).
  Meerdere bedrijven van wereldklasse, zoals ECOALF, SAULEDA, EZPELETA, SYNTHELAST, NEOLITH, PURETI al gebruiken in hun TOP-producten, en nu zullen we hetzelfde doen in VERTICAL GARDENS.
  🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍
  #kunstgras #costabrava #disseny #eco #sport #sustainable #garden #outdoor #artificialgrass #advertising #exteriors #marketing #padel #recycle #land #verticaljardín #foto #hotel #ajuntament #deporte #planeta #love #instagood #photooftheday #fashion #mooi #blij #schattig #tbt #fyp
  Telefoon: +34 653 19 48 01
  ️🌱💚🌍♻️🌱💚