Treballs

SUMINSTRE INDUSTRIAL1.000 m2

SUMINSTRE INDUSTRIAL1.000 m2

 

💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢Ja ho saps, per a tu que treballes en el ram de la JARDINERIA, disposem de GESPA ARTIFICIAL NACIONAL pels teus clients que busquin la seguretat d’una gran MARCA.Som proveïdors directes amb certificat de fabricant. Concretament a ALICANTE ( SPAIN ).Et proporcionarem tota la documentació perquè els teus clients sàpiguen que compren i a qui li compren.SEGURETAT per aquests temps on molts et diuen una cosa que després no és.

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱SHOW ROOM a Vall-llobregaCarrer Industria 29🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#cespedartificial  #girona #costabrava #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #design   #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol   #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #sport #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp