Treballs

CÀMPING PLAYA BRAVA PALS 🌞

CÀMPING PLAYA BRAVA PALS 🌞

Ja hem finalitzat les obres d’aquest any 2022 al Càmping Playa Brava de Pals.Els mòbils homes ja disposen del seu exterior.Multiverd torna a fer la GESPA ARTIFICIAL de les infraestructures d’un dels paratges més atractius de Pals.

 

Natura🌏amb les màximes comoditats.Girona és espectacular !!!!!Tenim mar🛳i muntanya⛰. Que més pots demanar?FES LA TEVA RESERVA A+34 972 63 68 94info@playabrava.comAvda. del Grau 117256 Platja de PalsCosta BravaGPS: 42.001130 N 3.193800 E♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱SHOW ROOM a Vall-llobregaCarrer Industria 29🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#cespedartificial  #girona #costabrava #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #design   #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol   #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #sport #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp