Treballs

HOTELS MULTIVERD 🏢

HOTELS MULTIVERD 🏢

Canviem i millorem totes les i stal-lacions dels hotels, estalviant¬† aigua i manteniments durant tot l’any.Deixa de preocupar-te per el teu exterior i fes¬† que el nostre equip et faciliti m√©s temps per els teus clients, despreocupan-te del que¬† no √©s necessari .

 

 

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACI√ď REG✅ELIMINACI√ď MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱SHOW ROOM a Vall-llobregaCarrer Industria 29🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#cespedartificial¬† #girona #costabrava #fustanatural #fustasintetica¬† #distribuidor¬†¬† #jardin¬† #design¬†¬† #piscines¬† #tarima¬† #publicidad #exteriors¬† #marketing #padel¬† #futbol¬†¬† #jacuzzi¬† #jard√≠nvertical¬† #pergola¬† #foto #hotel¬† #sport #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp