Treballs

TERRASSES AMB GESPA ARTIFICIAL ♻️

TERRASSES AMB GESPA ARTIFICIAL ♻️

Ara a la teva terrassa no fa falta posar terra ni rec ni res de res per poder tenir una gespa de color verd durant tot l’any.És impressionant aixecar-se cada dia i veure que tens el verd al segon, tercer, quart, quint i altres pisos del teu edifici.

 

Disposem de gespes artificials especials per terrasses.Truca’ns i t’informarem de les diferents modalitats pel la teva terrassa.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱#cespedartificial  #girona #costabrava #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #design   #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol   #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #sport #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp