Treballs

VÍDEOS PER INDUSTRIALS 📽🎥🎬📹💻⌨📱🎵😎😎

VÍDEOS PER INDUSTRIALS📽🎥🎬📹💻⌨📱🎵😎😎

Fes el teu video i en Marcos de Multiverd te l’editarà per que li puguis ensenyar als teus clients.Aquesta vegada ha sigut en Pedro García, un industrial al qual li vam subministrar la gespa artificial. Ens va gravar unes imatges amb el seu telèfon i hem fet una composició de les nostres made in Marcos Terol 😏Si, hem de dir-ho, vam ser dels primers en aquest sector a fer aquestes coses, però volem que tu també les puguis tenir.El marketing és creació😌, imaginació🙃 i diversió🤡. No utilitzem sistemes robotitzats, ho fem nosaltres mateixos. Amb aquest nen@ que portem dintre i que ens fa viure i veure la vida diferent.

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACIÓ REG✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱SHOW ROOM a Vall-llobregaCarrer Industria 29🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#cespedartificial  #girona #costabrava #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #design   #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol   #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #sport #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp