Treballs

CASETA DE FUSTA ACABADA

CASETA DE FUSTA ACABADA 🪵

Ja us ho vam dir, estem treballant amb fusta natural a la propietat de la nostra clienta i ja anem finalitzant  diferents projectes.En Joan i en Carles estant deixant tot impecable.Truca’ns per fer el teu projecte realitat. Som experts en fusta, tan natural com SINTÈTICA.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

 

www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱SHOW ROOM a Vall-llobregaCarrer Industria 29🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#cespedartificial  #girona #costabrava #fustanatural #eco   #distribuidor   #jardin  #design   #piscines  #aigua  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol   #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #wather  #sport #love #instagood #photooftheday #agust #beautiful #happy #cute #tbt #fyp