Treballs

H2O POOLS LLORET DE MAR

H2O POOLS LLORET DE MAR

Ara tenim un altre SHOW ROM junt amb JHONNY CESPED a Lloret de Mar.

Podeu anar a veure I tocar la nostra gespa artificial NACIONAL , el jardí vertical amb la tecnologia de PURETI, les tarimes sintètiques sense manteniments, a la nova botiga de H2O POOLS de Lloret de Mar.

Anirem ampliant el SHOW ROOM de LLORET DE MAR durant aquests dies.

No ho dubteu, LLORET DE MAR ja té SHOW ROOM DE MULTIVERD I JHONNY CESPED.

 

Informació
956-867-7194
Av. de Vidreres, 146,
17310 Lloret de Mar, Girona
h2opoolsg@yahoo.com
http://host.trustab.org/h2opools/contact

#cespedartificial  #lloretdemar #costabrava #fustanatural #eco   #distribuidor   #jardin  #design   #piscines  #aigua  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol   #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #distribucion #wather  #sport #love #instagood #photooftheday #agust #beautiful #happy #cute #tbt #fyp