General

HO HEM TORNAT A FER 😘💚

Continuem fent jardins a GIRONA. Ara a Torroella de Montgrí, després a la Bisbal, i continuarem a Calonge. Dissenys que canviaran  la teva vida . VERD durant tot l’any, VERD sense manteniments, VERD per una filosofia sostenible. 

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

www.multiverd.com

miquelgarcia@multiverd.com

Telf: +34 653 19 48 01 

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️ 

✅ELIMINACIÓ REG

✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT

✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA

✅CERTIFICAT DE FABRICANT 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱 

SHOW ROOM a Vall-llobrega

Carrer Industria 29 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 

#cespedartificial  #girona #costabrava #disseny  #sport #deporte  #distribuidor   #jardin   #outdoor #piscines   #publicidad #exteriors  #marketing #padel   #new #construction #jardínvertical   #foto #hotel  #ajuntament #deporte #indoor #promo #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *