General

I DESPRÉS DE FESTES ….

ESCOLA PUIG D’ARQUES 🔠

A Cassà de la Selva hem tornat a instal·lar GESPA ARTIFICIAL en les instal·lacions  de l’escola Puig d’Arques. 

Ara tindran més verd de Multiverd a l’exterior. El verd és el millor color per la relaxació i la 

concentració. 

Estem a tots els llocs on puguis imaginar, i podem estar on tu vulguis imaginar-nos.

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️ 

✅ELIMINACIÓ REG

✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT

✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA

✅CERTIFICAT DE FABRICANT 

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️ 

www.multiverd.com

miquelgarcia@multiverd.com

Telf: +34 653 19 48 01 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱 

SHOW ROOM a Vall-llobrega

Carrer Industria 29 

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 

#cespedartificial  #girona #costabrava #fustanatural #eco   #distribuidor   #jardin  #design   #piscines  #aigua  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol   #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #wather  #sport #love #instagood #photooftheday #agus #beautiful #happy #cute #tbt #fyp

GESPA ARTIFICIAL,CESPEDARTIFICIAL, DISTRIBUIDOR, SHOWROOM, EXTERIOR, DISSEÑOS,DISSENYS, JARDI, JARDIN, PALAMOS, CADAQUES, SANTGUIXOLS , CASSADELASELVA, BLANES, LLORETDMAR, CALDESDEMALAVELLA, MASAMBROS,CALONGE, BEGUR, SATUNA, SARIERA, GIRONA, CATALUNYA, SPAIN, COSTaBRAVA,  MONT-RAS, VALL-LLOBREGA, LAFOSCA, PISCINA, JACUZZI, PERGOLA, TARIMA, TANCA, SANTAcRISTINA D´ARO, VERGES, PALS, ESTARTIT, TORROELLADEMONTGRI, VERD, COLORS, PROFESSIONALS, INDUSTRIALSCORÇA, LA BISBALDELEMPORDA, FIGUERES, VIDRERES, LLAFRANC, CALELLA, PALAFRUGELL, VENTA, VENDA, AGENCIA, CONSYTUCTOR, ARQUITECTE, LESCALA, gIRONA, VALLVIDERA, AJUNTAMENT, ASSESSORS, MARKETI, pureti, aire, descontaminar, nanoparticulas, nanotecnología, sostenible, NG, love, instagood, photooftheday, fashion, beautiful, happy, cute, tbt, fyp,avant, parques,  juegos, materialurbano, biosostenible


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *