General

PEDRO !!! 🎬✅️🎬

Si, el protagonista és en Pedro. A canviat l’aspecte d’aquest jardí, comptant amb 

l’element principal que és la GESPA ARTIFICIAL de MULTIVERD, model MAXIMO 45.

Mostrem aquest treball, per informar-vos a tots els INDUSTRIALS el que podem fer per vosaltres. GESPA ARTIFICIAL♻️ amb tots els materials necessaris per una correcta instal·lació, ASSESSORAMENT🙌 continuo de qualsevol dubte, i MARKETING VISUAL🎬 amb els vídeos de promocions per les vostres XARXES💻.

Ara us deixem amb el vídeo promocional nostre, però podeu veure el que hem fet per ell a 

#SERVEIINDUSTRIALS 

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial 

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

www.multiverd.com

miquelgarcia@multiverd.com

Telf: +34 653 19 48 01 

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️

#céspedartificial #costabrava #disseny #eco  #deporte #sostenible #jardin #outdoor #artificialgrass #publicidad #exteriors #marketing #padel #reciclar #tierra #jardínvertical #foto #hotel #ajuntament #deporte #planeta #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp  ✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️

GESPA ARTIFICIAL,CESPEDARTIFICIAL,DISTRIBUIDOR,SHOWROOM,EXTERIOR,DISSEÑOS,DISSENYS,JARDI,JARDIN,PALAMOS,CADAQUES,SANT FELIU DE GUIXOLS,CASSA DE LA SELVA,BLANES,LLORET DE MAR,CALDES DE MALAVELLA,MAS AMBROS,CALONGE,BEGUR,SA TUNA,SA RIERA,GIRONA,CATALUNYA,SPAIN,COSTA BRAVA, MONT-RAS,VALL-LLOBREGA,LA FOSCA,PISCINA,JACUZZI,PERGOLA,TARIMA,TANCA,SANTA CRISTINA D´ARO,VERGES,PALS,ESTARTIT,TORROELLA DE MONTGRI,VERD,COLORS,PROFESSIONALS,INDUSTRIALSCORÇA,LA BISBAL DE L´EMPORDA,FIGUERES,VIDRERES,LLAFRANC,CALELLA,PALAFRUGELL,VENTA,VENDA,AGENCIA,CONSYTUCTOR,ARQUITECTE,L´ESCALAGIRONA,VALLVIDERA,AJUNTAMENT,ASSESSORS,MARKETI,pureti,aire,descontaminar,nanoparticulas,nanotecnología,sostenibleNG,love,instagood,photooftheday, fashion,beautiful,happy,cute,tbt,fyp,avant, parques, juegos, material urbano, biosostenible


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *