La nostra empresa

Especialitzats en la gespa artificial del futur

Alguna vegada t'has preguntat com pots millorar el teu jardí i donar-li la vida que es mereix?

A Multiverd, tenim la resposta perfecta. Imagina el teu jardí verd, vibrant i acollidor que reflecteixi el teu estil i personalitat.

Amb els nostres serveis de disseny d’exteriors i gespa artificial d’alta qualitat, transformar el teu jardí en un oasi és més fàcil del que penses. 

No només creem jardins, creem experiències que t’inviten a gaudir al màxim de la teva llar. 

Fes realitat el jardí dels teus somnis amb Multiverd!

Som distribuïdors de gespa artificial
de fabricació nacional

I realitzem instal·lacions professionals particulars, industrials i esportives de grans dimensions.

El teu racó

Estudiem el teu de jardí, analitzant les teves necessitats i desitjos, per això abans de presentar un pressupost és imprescindible per nosaltres coneixer el lloc de la instal·lació.

Personalitzat

Tots els detalls compten i en som conscients, per això treballem de forma personalitzada, tenint en compte tots els aspectes importants a l'hora d'arrancar el projecte.

Adaptació

Adaptem els projectes a les teves necessitats i al que millor funcionarà en cada situació, buscant que la gespa s'adapti a les condicions i necessitats teves i del lloc on s'intal·larà la gespa.

Experts

Realitzem obres per tota Catalunya com a experts en tancaments perimetrals, treballs de fusta natural i sintètica, tarimes, pèrgoles i construccions amb diversos materials tecnològics.

La nostra missió i visió

A Multiverd, la nostra missió és transformar entorns i vides a través de la màgia de la gespa artificial.

Ens apassiona crear solucions innovadores que no només embellissin, sinó que també respectin el nostre entorn.

Cada bri de gespa que oferim està dissenyat amb amor i dedicació, pensant en com pot millorar el dia a dia de les persones, creant moments de felicitat i benestar.

Volem que cada client senti que ha trobat un aliat en nosaltres per fer realitat la seva visió d’un entorn més verd i acollidor.

La nostra visió

A Multiverd, somiem amb un món on la natura i la tecnologia coexisteixin en perfecta harmonia. 

Aspirem a ser líders en la indústria de la gespa artificial, reconeguts per la nostra qualitat, innovació i compromís amb la sostenibilitat.

El nostre objectiu és que cada jardí, parc i entorn urbà que toqui la nostra gespa es converteixi en un oasi de bellesa i serenitat.

Imaginem un futur on les nostres solucions verdes contribueixin a millorar la qualitat de vida, promovent un estil de vida saludable i ecològic per a les generacions venidores.

Per què escollir Multiverd?

Treballem tots els aspectes de la planificació

De res ens val fer la nostra feina i tornar a casa. Busquem deixar una empremta positiva en cada projecte, creant racons que inspirin i millorin la vida de les persones.

Volem que cada client senti que hem creat un racó especial, que hem superat les seves expectatives i hem aportat valor a la seva vida diària.

La nostra satisfacció és veure com els teus somnis es converteixen en realitat i saber que hem contribuït a crear un lloc on et sentis feliç i en harmonia amb la natura.

A casa teva.

Què t'oferim a Multiverd?

Oferim productes d’alta qualitat per poder gaudir d’un resultat final amb garanties.

Disposem d’un ampli ventall de solucions amb materials duradors en el temps per resoldre les seves exigències.

Els nostres equips de disseny i execució d’obra us acompanyaran en tot el procés fins convertir el vostre projecte en realitat.

Desenes de clients satisfets són la millor referència de Multiverd, sempre oferim les millors solucions i primeres qualitats perquè vostè aconsegueixi el jardí que desitja.

Construir un jardí és un treball professional que requereix un grau de coneixement i especialització que Multiverd posa a la seva disposició.

A Multiverd som especialistes en la projecció d’entorns confortables, amb un disseny i bellesa incomparables. Som conscients que hi ha factors acústics, d’il·luminació i de temperatura que cal considerar a l’hora de projectar jardins.

La nostra manera de treballar

Ens desplacem al lloc i fem un anàlisi per trobar la millor solució.
Calculem mides, valorem els detalls a tenir en compte i fem un pressupost a mida.
Els nostres operaris es desplacen al lloc i realitzen les feines necessàries.

El nostre equip té en compte tots els detalls per fer realitat el teu projecte.

¿Ho fem possible?

El nostre equip està a la teva disposició per resoldre tots els teus dubtes.