Qui som


Multiverd ofereix els seus serveis integrals de disseny d’exteriors
a clients que busquen un espai estètic i funcional. Des de petits jardins urbans i àtics, fins a grans projectes privats o corporatius, oferim serveis de creació de disseny, execució i supervisió d’obra, decoració i il·luminació d’exteriors, elaborada amb un ampli catàleg de marques i elements realitzats a mida.

Som distribuïdors de gespa artificial nacional i fem instal·lacions professionals particulars, industrials i esportives de grans dimensions.

Estudiem de l’espai de treball, analitzant les necessitats i els desitjos del client. Tots els detalls compten, i en som conscients, treballem de forma personalitzada.

Realitzem obres per tota Catalunya com a experts en tancaments perimetrals, treballs de fusta natural i sintètica, fem tarimes, pèrgoles i construccions amb diversos materials tecnològics.

Oferim productes d’alta qualitat per poder gaudir d’un resultat final amb garanties. Disposem d´un ampli ventall de solucions amb materials duradors en el temps, per resoldre les seves exigències.

Multiverd som especialistes en la projecció d’espais confortables, amb un disseny i bellesa sense igual. Som conscients que hi ha factors acústics, d’il·luminació i temperatura que són imprescindibles de considerar a l’hora de projectar jardins.

Multiverd t’assegura l’èxit total del teu projecte. Avaluem i planifiquem amb detall les necessitats de cada projecte. Transformem espais buits sense vida, en jardins plens de llum i color on es gaudeixi d’una experiència renovadora.

Els nostres equips de disseny i execució d’obra us acompanyaran en tot el procés fins convertir el vostre projecte en realitat.

Desenes de clients satisfets són la millor referència de Multiverd, sempre oferim les millors solucions i primeres qualitats perquè vostè aconsegueixi el jardí que desitja. Construir un jardí és un treball professional que requereix un grau de coneixement i especialització que Multiverd posa a la seva disposició.

Podem oferir un servei integral de construcció de jardins i tota mena d’obres i materials per a l’arquitectura d’exteriors contemplant totes les etapes del seu projecte.

  • Execució de pressupost.
  • Disposem de tots els materials i productes necessaris, amb la qualitat que requereix.
  • Implantació i execució dels treballs d’obra, amb operaris especialitzats en cada camp (obra, pintura, reg automàtic, gespa artificial, jardineria, etc ..).
  • Tots els materials i operaris per a treballs d’obres i reformes en exteriors: Terrasses, Porxos, Pèrgoles, Tanques, Terres resistents d’exteriors en fustes, gres porcellànic imitació de fustes, etc.

Tot serà un estalvi de costos per vostè i disposarà d’un sol interlocutor que es compromet al compliment de les seves necessitats i la tranquil·litat d’un treball professional i ben executat.