Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL DELUXE A MONT-RAS

GESPA ARTIFICIAL MODEL DELUXE A MONT-RAS

DELUXE DESIGN a Mont-Ras.
El nostre client ho tenia ben clar. Va escollir el model de gespa artificial DELUXE per la seva altíssima compactació, i el seu verd olivera com diem nosaltres, que tan s’amoldava al seu entorn.
Fem referència al Grup Escrivá
www.grupescriva.com ja que nosaltres ens vam incorporar al seu projecte que ja portava fent al client. I els hi donem les gràcies per haver facilitar-nos tot el que necessitàvem per poder
realitzar correctament la instal·lació de la nostra gespa artificial.

 

Deluxe, la nostra gespa d’alçada de 40 mm ideal per a jardins de primera qualitat gràcies a la seva alta densitat i alçada de fibra. Compta amb tecnologies MaxRecover i BodyShape amb forma de C que fan que el producte tingui una recuperació superior. La tecnologia afegida a les seves fibres LongLife confereix a aquest model una durabilitat superior garantida. A més, les seves fibres texturitzades amb efecte arrel bicolor i verd / beix li confereixen una major naturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

#VIDEOSDIFERENTES
#JARDINSCADADIA

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments #youtube #youtuber  #piscines  #tarima  #publicidad #exteriors  #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅