HERNAN聽DESIGN 😏

HERNAN聽DESIGN 😏

Aquesta publicaci贸 va dedicada al nostre amic聽Hernan, que 茅s un dels industrials聽com聽pots ser tu, que li hem subministrat Gespa Artificial,聽m茅s聽el material necessari聽per a聽una correcta聽instal路laci贸.No era una feina f脿cil,聽pel聽desnivell del terreny, per貌 ho ha fet perfecte.

 

Ens trobareu al costat vostre a cada moment, recordeu que primer de tot聽som assessors. Sempre al teu costat.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️✅ELIMINACI脫 REG✅ELIMINACI脫 MANTENIMENT✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA✅CERTIFICAT DE FABRICANT♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.comTelf: +34 653 19 48 01🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱🌱🌱🌱SHOW ROOM a Vall-llobregaCarrer Industria 29🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱#cespedartificial聽 #girona #costabrava #fustanatural #fustasintetica聽 #distribuidor聽聽 #jardin聽 #design聽聽 #piscines聽 #tarima聽 #publicidad #exteriors聽 #marketing #padel聽 #futbol聽聽 #jacuzzi聽 #jard铆nvertical聽 #pergola聽 #foto #hotel聽 #sport #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp