TOP🔼CLIENTS

TOP🔼CLIENTS

Instal-laci贸 realitzada per el propi client. Molts de vosaltres sou uns manetes i ens veniu amb els pl脿nols ja fets, a comprar la gespa i parlar dels 煤ltims detalls. Com sempre aqu铆 disposeu de tots els materials i us ensenyarem tot el proc茅s, per que feu una correcta instal-laci贸.

✅️GESPA ARTIFICIAL
✅️GEOTEXTIL
✅️CINTA D’UNI脫
✅️COLA

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
✅ELIMINACI脫 REG
✅ELIMINACI脫 MANTENIMENT
✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA
✅CERTIFICAT DE FABRICANT
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 🌱🌱

SHOW ROOM a Vall-llobrega
Carrer Industria 29

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#cespedartificial聽 #girona #costabrava #fustanatural #fustasintetica聽 #distribuidor聽聽 #jardin聽 #design聽聽 #piscines聽 #tarima聽 #publicidad #exteriors聽 #marketing #padel聽 #futbol聽聽 #jacuzzi聽 #jard铆nvertical聽 #pergola聽 #foto #hotel聽 #sport #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp