UNIÓ DE DOS MONS

UNIÓ DE DOS MONS

Hem arreglat tot aquest espai del nostre client amb una neteja natural de poda i implementació de gespa artificial Trevi 40. Unió perquè a Multiverd treballem amb les dues opcions, la sintètica i la natural. Els nostres projectes compten amb les dues opcions per fer del teu jardí el més realista possible amb les millors avantatges dels dos mons.

 

http://www.realturf.com

El model Trevi 40 és un èxit d´aquesta temporada, hem fet una de les millors gespes artificials del mercat amb les màximes puntades possibles. Ës una de les més venudes a tot el país.
Els clients estan súper satisfets, ja que poden gaudir d´una gespa d´altíssima qualitat a un preu raonable.
La poda , que us podem dir, doncs que som experts i que portem un munt d´anys fent un servei impecable pels nostres clients. Assessorant-los, mantenint-los, i en definitiva sent els millors amics dels seus jardins, per qualificacions i experiència.

Ja saps, ara que tens tot per netejar,I arreglar abans que arribi l´estiu, truca´ns per fer-te les dues coses a la vegada, el natural i l´artificial.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.