Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

TANCA + OCULTACIÓ BLANCALa Mercè  tenia ben clar el que volia, I era un tancament amb ocultació i que fos BLANCA.

Ella ens va demanar assessorament de tipus de materials. Al final va escollir la versatilitat del tancament de SIMPLE TORSIÓ. És especial per tota classe de terreny, i pràctica per totes les funcions que necessitis.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

SHOW ROOM en Vall-llobrega
Calle Industria 29

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#tancametalica #gerona #costabrava #design  #diseño #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #piscines   #publicidad #exteriors  #marketing #jardineria #construccion #jardínvertical   #foto #valla #ajuntament #tanca  #outdoor #promo #instagood #tancament #fashion #beautiful #palamos #jardinera  #obra #vallametalica #rocalla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *