Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

TOP BEGUR TOPEn uns jardins espectaculars ens trobem amb una zona d’esbarjo que és utilitzada per jocs esportius. La gespa natural que tenien abans estaba malmesa, pel desgast continuo. Ens van trucar per que volien una gespa artificial d’altíssima qualitat, que resistir tot . Deluxe 40 ha estat l’escollida, recuperació total és el motiu, decorativa amb perfils d’esport.

A més, amb les RESTRICCIONS d’AIGUA que arriben a BEGUR, els surt més a compte la gespa artificial que la natural.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

✅ELIMINACIÓ DE REG
✅ELIMINACIÓ DE MANTENIMENT
✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA
✅CERTIFICAT DE FABRICANT🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

SHOW ROOM en Vall-llobrega
Calle Industria 29

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#cespedartificial  #gerona #costabrava #design  #sport #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #piscines   #publicidad #exteriors  #marketing #casio #construction #jardínvertical   #foto #hotel  #ajuntament #deporte #indoor #promo #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *