Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

CAMP DE FÚTBOL A CÀMPING PLATJA CAMBRILS

 ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Ja hem finalitzat la instalación de la nova gespa XTREME 50 , al Càmping Platja Cambrils. Ara ja poden gaudir de la pista esportiva amb el programa de QUALITAT FIFA.

Complint unes exigències de QUALITAT que no qualsevol empresa pot obtenir. Us ho diem sempre  tenim GESPA ARTIFICIAL de QUALITAT. Aquesta vegada és esportiva  concretament de fútbol. Però disposem de moltes més áreas esportives amb els corresponent CERTIFICATS de QUALITAT.

Gespa artificial esportiva sense intermediaris i amb totes les certificacions. Si vols seguretat en la teva inversió, truca’ns. Si vols altres coses que s’assemblin però no tinguin la nostra QUALITAT, seguirem esperant a que canvíis d’opinió.

Gràcies per la confiança a tot l’equip del CAMPING PLATJA CAMBRILS, i esperem que els vostres clients s’ho passin pipa jugant uns bons partits de futbol.Camping Platja Cambrils

 Av. Oleastrum, 12

43850 Cambrils, Tarragona

(+34) 977 361 490

info@platjacambrils.com


REALTURF XTREME 50 gespa artificial d’última generació de 50 mm d’alçada fabricada amb sis monofilaments (12 caps) de polietilè per puntada, amb tres nervis asimètrics semi còncaus amb efecte memòria i un bitò verd esportiu. Amb tractament anti UV i resistent a les inclemències meteorològiques, teixit mitjançant sistema Tufting en línia i amb una galga de 5/8 de polzada entre línies de puntada i 13,5 puntades per decímetre lineal, resultant un total d’unes 8.500 puntades per metre quadrat , 14.000 decitex i un gruix 400 µm, que ofereixen un pes total de 2.660 g/m². La base del sistema és el triple backing fabricat amb doble capa de polipropilè (PP) i una tercera capa de malla entrellaçada per garantir l’estabilitat dimensional de la base.

La capa de segellat de làtex garanteix la resistència a arrancada per tracció de 50 N aproximadament. La instal·lació es realitza sobre base regular i resistent i l’enganxat de les juntes mitjançant adhesiu de poliuretà de dos components, cinta d’unió, farciment de sorra silícia (rodona, rentada i assecada 0,5-1,0 mm) amb dotació de 15 kg/m² i farciment de cautxú reciclat negre de granulometria 0,8-2,5 mm amb dotació de 10 kg/m² inclosos. Marcatge de línies de joc al mateix material en color blanc de 10 cm. dample complint amb la reglamentació de la R.F.E.F. i de 7 cm d’amplada al camp de futbol 7.

Els camps certificats sota aquest distintiu han de passar els assajos més exigents de característiques de joc i seguretat, per així complir amb els paràmetres d’ús professional, i permetent un ús aproximat de la instal·lació esportiva de 20 hores setmanals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *