Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

GESPA ARTIFICIAL A L’ESTARTIT

GESPA ARTIFICIAL A L’ESTARTIT

OBJECTIUS

A l’Estartit, els nostres clients ho tenien clar, amb la que està caiguen, el seu jardí no havia de donar problemes de consum d’aigua ni de manteniments. Però volien el color verd en el seu exterior, i van trucar a Multiverd.

Ja hem complert el seu objectiu i a partir d’ara gaudiran d’una Gespa artificial de primera categoria.

Ben aviat arribarà l’estiu i voldreu el vostre jardí a punt. Per això no ho dubteu, truqueu abans que  tothom tingui les Preses de l’últim moment i reserveu les vostres dates per l’execució de la feina.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

✅ELIMINACIÓ DE REG
✅ELIMINACIÓ DE MANTENIMENT
✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA
✅CERTIFICAT DE FABRICANT

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

SHOW ROOM en Vall-llobrega
Calle Industria 29

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#cespedartificial  #gerona #costabrava #design  #jardin #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #jardineria   #publicidad #exteriores  #marketing #agua #construccion #jardínvertical   #foto #hotel  #artificialgrass #showroomcespedartificial #diseño #promo #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #calonge #cute #tbt #restriccionagua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *