Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

RESTRICCIONS D’AIGUA?TENIM LA SOLUCIÓMultiverd t’ofereix la solució a les restriccions d’aigua en les teves localitats. Disminueix el consum del teu jardí, incorporant gespa artificial. Pots disposar de plantes, arbres i altres opcions naturals, combinant-les amb gespa artificial que no requereix aigua.

Pots tenir el verd de tota la vida, sense que l’hi afectin les restriccions d’aigua.La gespa artificial se Multiverd és Nacional, és de REALTURF, està fabricada amb components de qualitat. Garantia de 10 ANYS, documentació amb certificats, colors reals, que fan que sigui una garantia segura per a tu.

Particulars de cases, comunitats, i empreses, solucioneu el problema de les restriccions fent-nos una trucada o enviant-nos un e-mail. Us canviarem el verd que no us deixen mantenir, per un altre que us proporcionarà sostenibilitat.
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

✅ELIMINACIÓ DE REG
✅ELIMINACIÓ DE MANTENIMENT
✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA
✅CERTIFICAT DE FABRICANT

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

SHOW ROOM en Vall-llobrega
Calle Industria 29

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#cespedartificial  #gerona #costabrava #design  #jardin #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #jardineria   #publicidad #exteriores  #marketing #agua #construccion #jardínvertical   #foto #hotel  #artificialgrass #showroomcespedartificial #diseño #promo #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #calonge #cute #tbt #restriccionagua
MOMENTS MULTIVERD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *