Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades

MAXIMO 45 amb PEDRO GARCIAPedro ha canviat l’aspecte d’aquest jardí, comptant amb l’element principal que és la GESPA ARTIFICIAL de MULTIVERD, model MAXIMO 45.

Mostrem aquest treball, per informar-vos a tots els INDUSTRIALS el que podem fer per vosaltres. GESPA ARTIFICIAL♻️ amb tots els materials necessaris per una correcta instal·lació, ASSESSORAMENT🙌 continuo de qualsevol dubte, i MARKETING VISUAL🎬 amb els vídeos de promocions per les vostres XARXES💻.

Ara us deixem amb el vídeo promocional nostre, però podeu veure el que hem fet per ell a @pedrogarcia6526#SERVEIINDUSTRIALSMultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona  – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
#céspedartificial #costabrava #disseny #eco  #deporte #sostenible #jardin #outdoor #artificialgrass #publicidad #exteriors #marketing #padel #reciclar #tierra #jardínvertical #foto #hotel #ajuntament #deporte #planeta #love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #tbt #fyp
✅✅✅✅✅✅✅✅

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *