Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

Problemes amb els porcs senglars?Avui hem acabat aquesta tanca de simple torsió a Vall-llobrega . Durant 60 metres hem instal·lat aquest tancament perimetral, que és el més versàtil per aquest tipus de terrenys amb desnivell. Hem soterrat quasi 10 cm la malla amb formigó , per què així els porcs senglars no la puguin aixecar i entrar dins de la finca.

És un problema que tenim al Baix Empordà. En aquesta ocasió hem fet aquest sistema, però hi ha, i fem més, segons el client.

Podem assessorar-te de com fer-ho, truca’ns i ens aproparem a explicar-te com .www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #girona#costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor   #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima   #marketing #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #foto #hotel  #ajuntament #camping #porcsenglar #jabali
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *