Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

REPARACIÓ TANCA METÀL-LICAAvui hem reparat la tanca FAX dels nostres amics de GARDEN PALAFRUGELL. Un panell estava deformat per culpa d’un mal aparcament. Ens van trucar de seguida i el vam canviar amb un panell nou i un poste ben ancorat.

Dit i fet, disposem de material en stock per qualsevol urgència. Vine a les nostres instal·lacions a buscar el material o truqueu-nos perquè vinguem.🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

SHOW ROOM en Vall-llobrega
Calle Industria 29

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#cespedartificial  #gerona #costabrava #design  #jardin #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #jardineria   #publicidad #exteriores  #marketing #agua #construccion #jardínvertical   #foto #hotel  #artificialgrass #showroomcespedartificial #diseño #promo #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #calonge #cute #tbt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *