Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

TERRASSES AMB JARDÍ  

🌱
🌱
🌱


Qualsevol pati o terrassa, es pot convertir en el teu jardí. Fàcil i sense complicacions. La gespa artificial et proporcionarà el verd d’un exterior, i podràs gaudir estiguis a l’altura que estiguis del teu jardí ideal.

Aquesta vegada hem instal·lat el nou i renovat DELUXE PLUS, fent que els nostres clients es transportin al seu exterior desitjat. També els nostres companys de @girotanques han fet una tanca perimetral del model simple torsió, juntament amb el sistema d’ocultació de Bruc.

Tu pots tenir el teu jardí a qualsevol pati o terrassa, truca’ns i t’ho mostrarem.♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️

✅ELIMINACIÓ DE REG
✅ELIMINACIÓ DE MANTENIMENT
✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA
✅CERTIFICAT DE FABRICANT

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

SHOW ROOM a Vall-llobrega
Carrer Industria 29

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#cespedartificial  #gerona #costabrava #design  #jardin #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #jardineria   #publicidad #exteriores  #marketing #agua #construccion #jardínvertical   #foto #hotel  #artificialgrass #showroomcespedartificial #diseño #promo #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #calonge #cute #tbt #restriccionagua
#cespedartificial #diseño #promo #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #creatividad #cute #tbt #restriccionaguaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *