Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

VINIL I GESPA ARTIFICIAL A KINESI 

🤸‍♂️

Ja hem finalitzat les obres al @kinesi.salutiesport de Sant Feliu de Guíxols. Hem proporcionat el vinil especial per aquest tipus de centres esportius, juntament amb gespa artificial.  Ara a més del cautxú de l’altra sala, Multiverd equipa als nostres amics, amb materials de primeres qualitats.

Totes les superfícies tenen la seva necessitat, quina és la teva?

SALUT I ESPORT A  www.kinesi.es

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

#sport #cautxu #gimnas #gespartificial #crossfit #santfeliudeguixols #costabrava #vinil #terra #esportistes #design #decoracio #marketing #visual #local #showroom #eco #bio #salut #kinesi #recuperacio #fisio #tecnologia  #top #fisic
#cardio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *