General

MAXIMO 45 by PERE GARCIA


Un dels nostres clients ens envia la foto de la instal·lació de la gespa artificial model MAXIMO 45. És la gamma TOP 🔼, en suavitat i densitat. És molt difícil imitar-lo, ja que té tant de material, que fa sigui impossible igualar-la
Demana’ns una mostra i compara


✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

✅ELIMINACIÓ DE REG
✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT
✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA
✅CERTIFICAT DE FABRICANT

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
SHOW ROOM a Vall-llobrega
Carrer Industria 29
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

#cespedartificial  #gerona #costabrava #design  #jardin #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #jardineria   #publicidad #exteriores  #marketing #agua #construccion #jardínvertical   #foto #hotel  #artificialgrass #showroomcespedartificial #diseño #promo #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #calonge #cute #tbt


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *