General

TREVI 40 A BEGUR


Ens agrada el nostre treball, hem tornat a canviar un altra vista. Ara a Begur , gràcies a Jordi Díaz , hem fet que els seus clients gaudeixin d’una Gespa artificial de màxima qualitat. Trevi 40 és l’escollit, verd intens i realista amb garantia de 10 anys.

Us deixem amb aquest vídeo, ja que no hi ha paraules per describir-lo.
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

✅ELIMINACIÓ DE REG
✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT
✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA
✅CERTIFICAT DE FABRICANT

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
SHOW ROOM a Vall-llobrega
Carrer Industria 29
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

#cespedartificial  #gerona #costabrava #design  #jardin #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #jardineria   #publicidad #exteriores  #marketing #agua #construccion #jardínvertical   #foto #hotel  #artificialgrass #showroomcespedartificial #diseño #promo #instagood #verde  #2024 #beautiful #costabrava #cute #inversion

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *