General

CANVI EXTERIOR A MONT-RAS

Us mostrem el canvi realitzat de tot aquest espai a la localitat de Mont-ras. Hem incorporat Gespa Artificial model CONFORT 40, per gaudir del verd durant tot l’any, amb els avantatges de la tecnologia sintètica .

El blanc de les pedres, l’òxid de la xapa corten, els passos , la gespa i tots els elements, fan d’aquest jardí, un lloc acollidor, amb la tranquil·litat de poder gaudir del temps, sense haver de mantenir-lo.

Hem d’agrair al nostre client, la seva confiança amb nosaltres i tota l’aportació en el disseny d’aquest meravellós jardí.

Ah! I també a la JOY que sempre s’ho passa pipa,i  ara més encara.

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

✅ELIMINACIÓ DE REG
✅ELIMINACIÓ MANTENIMENT
✅GESPA ARTIFICIAL EUROPEA
✅CERTIFICAT DE FABRICANT

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
SHOW ROOM a Vall-llobrega
Carrer Industria 29
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

#cespedartificial  #gerona #costabrava #design  #jardin #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #jardineria   #publicidad #exteriores  #marketing #agua #construccion #jardínvertical   #foto #hotel #comunitats  #gespaartificial #sostenible #eco #restriccionsaigua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *