Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

EL FUTUR ÉS PRESENTTota mena de mobiliari al vostre servei. Múltiples equipacions perquè et puguis diferenciar. Disposem de totes les opcions que et puguis imaginar. A Girona AVANT SERVEIS t’acompanya juntament amb MULTIVERD perquè disposis de tots els materials del futur. Sempre et diem el mateix: FES QUE ELS QUE S’ENCARREGUIN DE CREAR ESPAIS EN LA TEVA LOCALITAT, FES QUE VULGUIN EL MATEIX QUE TU VOLS PER ALS TEUS. PURETI & AVANT SERVEIS BY CDSPURIFY www.pureti.com La tecnologia de PURETI oferta per CDSPURIFY( PARTNER OFICIAL ). Ens ofereix el seu tractament in situ per als equipaments urbans a les nostres localitats. Amb l’opció d’estar tractada per la tecnologia de PURETI per a la DESINFECCIÓ en continu.   Cada usuari tindrà la possibilitat de poder GAUDIR de la instal·lació, sabent que el contacte amb aquesta, després de l’ús d’una altra persona, comptarà amb la DESINFECCIÓ de PURETI, fent més SEGURA la seva experiència. ️ Tractem les nostres instal·lacions amb una nova solució fotocatalítica que mitjançant la nanotecnologia transforma qualsevol superfície en agent purificant de l’aire de manera continuada.     Un metre quadrat tractat equival a aquest efecte oxigenador d’un arbre madur  


Demana informació a  :
info@avantserveis.com
info@multiverd.com

#ciutat # mobilitat  #bicicletas #parking  #reciclar #palamos #costabrava #Girona #Design #cultura #ajuntament  #pureti #avantserveis #mobiliario #urbano #fotocatalisis #barcelona #Madrid #multiverd #bio #tecnologia #eco #aire #futuro #Design


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *