Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

PÈRGOLA DE FUSTA A BEGUR

PÈRGOLA DE FUSTA A BEGUR

Fusta, metacrilat i bambú. Ha quedat perfecte. Si vos ombra amb disseny, simplement ens has de trucar. Hem fet que s’integri amb la natura amb aquest sostre de bambú, però també l’hem protegit de l’aigua i el sol amb el sistema de metacrilat


️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️
SHOW ROOM a Vall-llobrega
Carrer Industria 29
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️

#cespedartificial  #gerona #costabrava #design  #jardin #deco  #distribuidor   #jardin   #outdoor #jardineria   #publicidad #exteriores  #marketing #agua #lloretdemar #construccion #jardínvertical   #foto #before&after #hotel #comunitats #lloretdemar #gespaartificial #sostenible #lloretdemar  #eco #restriccionsaigua #girona #pergola #lloretdemar #blanes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *