Decoration, Design trends, Furniture, General, Inspiration, Notícias, Novedades, Treballs

REPARACIÓ TOLDO


Substitució d’uns braços de
toldo trencats per vent a casa particular de Begur.

Ara ja podem dir que recollir el toldo és segur.
Si tens qualsevol reparació per culpa del vent, o qualsevol inclemències climàtica, truca’ns I t’ho repararem immediatament.️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ www.multiverd.commiquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01
️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️

#toldo #vent #exterior #inclemències #natura #tendals #tela #sol #ombra #Begur #costabrava #exterior #decoració #reparacio #Tendall #Girona #sombra

##GESPA ARTIFICIAL,#CESPEDARTIFICIAL,# DISTRIBUIDOR, #SHOWROOM, #EXTERIOR, #DISSEÑOS,#DISSENYS, #JARDI,# JARDIN, #PALAMOS, #CADAQUES, S#ANTGUIXOLS , #CASSADELASELVA, #BLANES, #LLORETDMAR, #CALDESDEMALAVELLA, #MASAMBROS,#CALONGE, #BEGUR, #SATUNA, #SARIERA, #GIRONA, #CATALUNYA, 3SPAIN, #COSTaBRAVA,  #MONT-RAS,#VALL-LLOBREGA, #LAFOSCA, #PISCINA, #JACUZZI,#PERGOLA, #TARIMA, #TANCA, #sANTAcRISTINA D´ARO, #VERGES, #PALS,#ESTARTIT, #TORROELLADEMONTGRI, #VERD, #COLORS,# PROFESSIONALS,# INDUSTRIALSCORÇA,# LA #BISBALDELEMPORDA,# FIGUERES,# VIDRERES,# LLAFRANC, #CALELLA,# PALAFRUGELL, #VENTA, #VENDA,# AGENCIA,# CONSYTUCTOR,# ARQUITECTE,# LESCALA,# gIRONA, #VALLVIDERA,# AJUNTAMENT,# ASSESSORS, #MARKETI,# pureti,# aire, #descontaminar, #nanoparticulas,# nanotecnología, #sostenible,# NG,# love, #instagood, #potooftheday,# fashion,# beautiful,# happy,# cute, #tbt,# fyp,#avant, #parques, # juegos,# materialurbano,# biosostenible

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *